Gartneri og hagesenter for et hardført klima - Nygård Hagebruk AS

Instagram
      Velkommen til Nygård Hagebruk -
                                    STØRST i Tromsø på hageplanter

Hagegleder


Vi på Nygård Hagebruk har nå i flere år jobbet aktivt for å overbevise at det går an å lage sin egen avling her i nord på tross av vær og vind. Dette har blitt lagt merke til av produsenten av av bladet "Hagegleder" som har laget en stor reportasje fra Nygård. Du kan lese hele bladet online her.


Følg også med få Facebook slik at du ikke går glippe av gode tilbud.
Ta gjerne kontakt med oss på telefon 951 00 000 eller epost: kunder@hagebruk.noVåre åpningstider:

Vi forbereder nå julesesongen og holder stengt frem til slutten av november.


Gavetips

Nå kan du bestille gavekort her fra våre web-sider. En flott gave til en som er glad i blomster, noen som har behov for å oppgradere litt på  balkongen, i hagen eller har behov for å få hjelp til plen. Eller rett å slett den perfekte gave til en "som har alt fra før"! Trykk på bildet som fører deg til bestilling - du betaler direkte med Pay-Pal. 


Juleverksted


Har du lyst til å lage din egen juledekorasjon med ditt personlige preg?
 
Fjorårets juleverksted var en stor suksess og vi har fått inn masse spennende som du kan dekorere som du enten kan beholde selv eller gi bort i gave. 
 

Vi åpner juleverksted første helg i advent og du er hjertelig velkommen til å lage egne dekorasjoner. Enten i egne kopper og kar – eller om du velger å kjøpe dette hos oss.Solhagen AS

Nygård Hagebruk er et gartneri som er medlem i Solhagen. Sammen gjør vi blomsterverden her i nord mer blomstrende. Besøk også Solhagen sin web-side