Gartneri og hagesenter for et hardført klima - Nygård Hagebruk AS
RSS

Siste innlegg

Vårforberedelsene har startet.
Ettervinter og forberedelser.
Da er det på tide å si farvel til julestjernene.
Det er en omstendelig jobb..
Vi er i rute til jul!

Kategorier

Hva skjer på hagesenteret?
Reisen til Julestjernen
drevet av

Hagebruksbloggen

Da er det på tide å si farvel til julestjernene.


Nå er de endelig helt klare! De lyser rødt lang vei - det er litt av et syn når man kommer inn i gartneriet.

Som nevnt - vi på gartneriene er tidligere ute enn folk flest når det gjelder planter. Nå er julestjernene på full fart ut fra gartneriet for å pynte opp til jul rundt om kring her i Tromsø. Dagene går nå med til å pakke inn plantene for levering.

Men vi har jo selvsagt også en del igjen her på hagesenteret slik at du også får anledning til å handle rett fra oss. Og vi må ikke glemme juleverksted som du også har mulighet til å melde deg på - vi har spart de beste stjernene til det... ;-)

Det er nærmest blitt en tradisjon i Tromsø at skoleklasser samt lag/foreninger kjøper julestjerner fra oss som de selger videre både til privatpersoner og bedrifter. Vi ønsker å støtte idretts og kulturlivet i byen så dette mener vi er flotte tiltak. Faktisk selges nesten halvparten av vår juleproduksjon på denne måten.

Husk at du også kan kjøpe julestjerner direkte fra gartneriet.

Vi ønsker alle julestjernene vår lykke til videre på ferden - og ønsker også alle våre kunder og forretningforbindelser en god førjulstid!0 Kommentarer på Da er det på tide å si farvel til julestjernene.:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment