Gartneri og hagesenter for et hardført klima - Nygård Hagebruk AS
 Det private markedet
Vi har åpen butikk året rundt hvor vi i forhold til sesong tilbyr alt innen blomster, stauder, trær og busker, jord, gjødsel, bark og hageartikler.

I Januar er det ganske mørkt, kaldt og stille hos oss - det er kun rosene som skal ha sitt daglige stell. Men i slutten av januar starter vi opp igjen med tulipandyrking, og det tar ikke mange ukene for også sommerblomstene blir satt i gang.

Så vi holder åpent også utenom høysesongene - og tilbudene varierer med årstidene. Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du hele tiden kan holde deg oppdatert om hva som skjer hos oss.
 
Skoleklasser, vel/foreninger
Det er nærmest blitt en tradisjon i Tromsø at skoleklasser samt lag/foreninger kjøper julestjerner fra oss som de selger videre både til privatpersoner og bedrifter. Vi ønsker å støtte idretts og kulturlivet i byen så dette mener vi er flotte tiltak. Faktisk selges nesten halvparten av vår juleproduksjon på denne måten.

Vi har nå også åpnet for muligheten for videresalg av andre typer blomster til andre merkedager og sesonger. Morsdag, påske, en høstmarkering ved skolestart og jul er foreslåtte tidspunkt. Tulipaner er alltid populært - og det er enkelt å både selge for unge elever og å administrere for foreldrerepresentanter. Ta kontakt med oss på kunder@hagebruk.no for mer informasjon om dette.
 

Bedriftsmarkedet
Vi har gjennom mange år levert planter til Unn, UiT, Tromsø kommune, Næringsforeningen, bedrifter og borettslag og boligsameier.

Vi utfører og planteservice for bedrifter som består av at vi leverer store sammenplantinger til kontorlandskap, butikkarealer mv. som vi også vanner og vedlikeholder gjennom året. Er din bedrift interessert i dette så ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på kunder@hagebruk.no
 I anledning jubileum..
I anledning 20 års jubileum på Unn i Breivika fikk vi den ære å dekorere med  både store og små blomster-oppsatser rundt om i sykehusets lokaler. Dette har vi gjort i samarbeid med Kvaløyrosa Blomster.

Har din bedrift jubileum eller andre "eventer" i vente? Ta kontakt med oss og vi kan fortelle mer om hva vi kan tilby.Anita Ingilæ Eriksen og Bjørn Kristoffersen
er på befaring for å kvalitetsjekke at
dekorasjonene fremdeles holder seg.

 
Noen bilder av blomster fra vårt gartneri:
 
Solblomster fra Nygård Hagebruk.
 
Dette nydlige blomsterhavet finner du i
parken nedenfor Kongsbakken videregående skole.

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Hengepetunia fra vårt gartneri
pynter opp i Storgata i Tromsø.