Gartneri og hagesenter for et hardført klima - Nygård Hagebruk AS
 
Påmelding til juleverksted desember 2018.
 
 
Har du lyst til å lage din egen juledekorasjon med ditt personlige preg?
 
Fjorårets juleverksted var en stor suksess og vi har fått inn masse spennende som du kan dekorere som du enten kan beholde selv eller gi bort i gave.
 
Vi åpner juleverksted første helg i advent og du er hjertelig velkommen til å lage egne dekorasjoner. Enten i egne kopper og kar – eller om du velger å kjøpe dette hos oss.
 
Vi har egenproduserte julestjerner, godt utvalg av grønnplanter, Svibler, Amaryllis, mose, lykter, lys og andre artikler  til å pynte dekorasjonene med. Vi har også kranser du kan pynte.
 

Du får tilgang til forskjellig tilbehør som kan brukes til dekorasjonene, og du slipper jordsøl hjemme. Det kan også hende at du blir inspirert av de andre på samme gruppe som deg. Og den største fordelen? Du betaler kun for det du benytter til dekorasjonen.
 
For å organisere dette slik at det ikke blir for store grupper som kommer på besøk samtidig ber vi  om at du melder deg på snarest mulig. Vi tar inn kun små grupper om gangen for å kunne ha en rolig og hyggelig stund til å lage dekorasjoner i en ellers så travel juletid.
 
Hvis du ønsker å ta med venner på dette – så kan du skrive dette inn på kommentarfeltet. Førstemann/dame til mølla prinsippet gjelder.
 
Håper vi sees på juleverksted.

NB! Når du trykker på "send" så vil det nederst på denne siden vises en bekreftelse på at din påmelding er sendt. Du vil i tillegg til dette motta en egen mail på om du/dere har fått plass på ønsket dato. Denne vil komme i løpet av 24 timer.

Det kan være at bekreftelsen havner i din e-post søppelboks - sjekk den med jevne mellomrom så du ikke går glipp av viktig informasjon.
 
Navn
E-postadresse
Telefon:
Vi ønsker å delta på juleverksted:
Lørdag 1. desember kl 12.00
Søndag 2. desember kl 14.00 - Fullt
Torsdag 6 desember kl 18.00 - Fullt
Lørdag 8 desember kl 12.00
Søndag 9. desember kl 14.00 - fullt
Søndag 9. desember kl 16.00
Torsdag 13. desember kl 18.00 - Fullt
Lørdag 15. desember kl 12.00
Søndag 16. desember kl 14.00
Tordag 20. desember kl 18.00
Har du ikke mulighet på alternativ dato eller klokkesett? Velg en annen dag og vi skal se hva vi kan gjøre.
I år som andre år er det mulighet for vennegjeng, syklubb, kollegaer etc. å samles til eget juleverksted. Er dere en gruppe på over 8 personer som ønsker eget juleverksted? Kom med et forslag til tid og klokkeslett så skal vi se hva vi kan få til!
Kommentar: