Gartneri og hagesenter for et hardført klima - Nygård Hagebruk AS
Om oss
 
Nygård Hagebruk har som målsetning å levere klimariktige planter til utebruk og god kvalitet på planter til innebruk.
 
I vårt gartneri og hagesenter skjer det mye gjennom hele året. Vi er kjente for for å være verdens nordligste snittroseprodusent, og kan derfor tilby snittroser med lang holdbarhet gjennom hele året. Rosene våre selges også hos Kvaløyrosa. Vi leverer klimariktige planteskolevarer til din hage, og har et rikt utvalg av sommerblomster. Når høsten kommer har vi høstløk. Vi lager våre egne julestjerner som vi også selger direkte fra gartneriet. I februar og mars er det tullipantid.
 
Adresse:
Salarøyveien 703
9103 KVALØYA
 
Tlf. 951 00 000
 
 
 
Åpningstider:
Våre åpningstider vil variere gjennom hele året. Dette for å være fleksible i høysesongen som er i mai/juni samt julesesongen. Fra og med oktober kan det være lurt å ta en telefon før du besøker oss da vi har begrenset åpningstid gjennom vinterhalvåret.
 
 
Veibeskrivelse:
Fra Tromsø: Kjør over Sandesundbrua, ta til høyre i rundkjøringen rv 862, kjør i 7 km, og du vil se gartneriet fra veien. kun 12 minutter fra handelsparken på Langnes.
 
Klikk på bildet for å forstørre kartet.
 
Det er mange og dyktige medarbeidere hos oss. I vårsesongen er vi en stab på 10-15 personer som gjør sitt beste for å hjelpe deg med å lage en flott hage og utemiljø. 

Følgende personer treffer du hele året, med følgende ansvarområder: 

Bjørn: Daglig leder, innkjøp planter, plantedyrking og økonomistyring.  

Anita: Innkjøp hageartikler og pynteartikler, plantedyrking, salg. 

Mette: Salg, markedsføring og IT-systemer.