Gartneri og hagesenter for et hardført klima - Nygård Hagebruk AS
Juleblomster

Vi er meget stolte av våre egenproduserte julestjerner. Hvis du tar en titt under vår blogg "Reisen til Julestjernen" kan du følge produksjonen av denne planten fra vi får stiklingen inn til vår gartneri til den er ute på markedet. 

I tillegg til Julestjernene har vi en rekke andre typiske juleblomster til salgs i november/desember. I tillegg til disse har vi også små grønnplanter som mini-Thuja og Eføy som egner seg godt i dekorasjoner.

Vi nevner noen:

Julestjernen - på klart førsteplass!
Julestjernen - på klart førsteplass!
Julestjernen er den klare vinneren når det gjelder bruk av juleblomster, og det er kanskje ikke så rart. Den har den helt riktige fargen, julerød, og den trives særs godt ved stuetemperatur. Vi har enkle og flergrende egenproduserte julestjerner.
Svibel (Hyasint)
Svibel (Hyasint)
Dette er en skikkeligjuleplante med skikkelig juleduft! Vann forsiktig, plasser den kjølig og du har glede av den hele julen.
Amaryllis - den kongelige majestet
Amaryllis - den kongelige majestet
Ridderstjerne eller Amaryllis som den ofte kalles, er blitt en populær juleblomst. Grunnen er kanskje de enkle linjene og den majestetiske blomsten.
Asalea
Asalea
Selv om Asalea trives best i kjølige og fuktige omgivelser, vil den i blomstringstida klare å stå i vanlig stuetemperatur.